Verwen uzelf met een actieve Last Minute

Dankzij de vele gezichten van de Last Minutes in Luxemburg vindt u een mooie actieve vakantie in Luxemburg. De actieve vakantie speelt een grote rol in Luxemburg of het nu om een sportieve vakantie gaat of om een ontspannen vakantie. Zo kunt u tijdens een wellnessvakantie in Luxemburg perfect genieten van een ontspannen vakantie, met massage, thermale baden, hammam, lichaamsverzorging voor een genezend en ontspannend effect. Sportief heeft Luxemburg heel veel voor u in petto. U kunt hier mountainbiken, golfen, klimmen, paardrijden, wandelen en jagen. De natuurlijke omgeving in combinatie met de getroffen voorzieningen zijn een ideale omgeving voor een sportieve Last-Minute in Luxemburg. De fietsers vinden tegenwoordig in Luxemburg een waar autovrij netwerk van fietspaden met een lengte van 575 km, bewegwijzerd, in totaal 900 km aan fietspaden, daarnaast vindt u hier nog de speciale routes voor mountainbikers, allemaal dwars door het landschap van Luxemburg, door dorpen, door bossen, kriskras door de natuur. Liefhebbers van een actieve vakantie in de natuur zijn dus op de juiste plaats als ze kiezen voor een Last Minute vakantie in Luxemburg.

Een veelzijdige vakantie in de natuur vindt u bij de Last Minutes

Last minute actieve vacantie luxemburgAls u zich een wilt voelen met de natuur is een Last Minute in Luxemburg een goede keus. Last Minutes in Luxemburg zijn mooie actieve vakanties, nauw verbonden met het schitterende landschap. U vindt hier talrijke mogelijkheden voor een fietsvakantie en mountainbikevakantie. Honderden kilometers aan fietspaden geeft wel aan dat het een sterk ontwikkelde vakantie is met veel mogelijkheden. De mountainbikers zijn zeker niet vergeten in Luxemburg, voor hen ligt er in Luxemburg meer dan 300 km aan speciale routes,  alles voor een heerlijke actieve Last-Minute vakantie in Luxemburg. De golfvakantie in Luxemburg is populair en u vindt hier zes golfbanen elk met een eigen gezicht, al of niet geschikt voor beginners of gevorderden, u vindt ze op mooie locaties vaak midden in de natuur. Daarnaast vindt u in Luxemburg talloze sportieve activiteiten zoals zwemmen, klimmen, parapente, ballonvaren zeilen, vissen, trektochten in de natuur al of niet met gids. Hier kunt u onbezorgd van genieten tijdens een Lastminute vakantie in Luxemburg.

Avontuur en actie gaan prima samen bij de Last Minutes  in Luxemburg

U vindt een prachtige actieve vakantie bij de Last Minutes in Luxemburg. U kunt een avontuurlijke vakantie vieren in Klein Zwitserland waar u alleen van kunt dromen. In de winter vindt u hier ook mogelijkheden voor een wintersportvakantie, met activiteiten als langlaufen en de skisport. Tevens zijn er prachtige banen en zelfs natuurlijke omstandigheden voor ijsschaatsen, geschikt voor hen die deze sport kennen. Het landschap van Klein Zwitserland bestaat uit rotsen, grotten, watervallen zoals de Schiessentümpel, de hoogste waterval van Luxemburg. Vanwege de grote belangstelling voor de waterval, de veiligheid voor de vele bezoekers is er een brug gebouwd zodat iedereen veilig kan fotograferen en filmen. De grotten zijn deels opengesteld voor bezoekers met een kajak en te voet met gids, een prachtige Last-Minute vakantie in Luxemburg. Mountainbiketochten in Klein Zwitserland zijn een belevenis, met diverse moeilijkheidsgraden, Daarnaast kunt u hier kajakken, watersporten, ballonvaarten maken, vissen, zeilen, klimmen in een touwpark, golfen, u krijgt hier waar voor uw geld want er is voor ieder wat wils. Gedurende een Lastminute vakantie in Luxemburg kunt  u kennis maken met een prachtig land op een bijzondere manier.

Meer vakantiehuizen
Bekijk onze vakantiehuizen