Luxemburg biedt mooie culturele Last Minutes

Last minute cultuurvakantie viandenU vindt een prachtige cultuurvakantie met de Last Minutes in Luxemburg. Zo kunt u genieten van een speciale culinaire cultuurvakantie bij Diekirch, deze stad staat bekend als ezelstad, het is een mooie vakantiebestemming vanwege het gezellige centrum met talloze aantrekkelijke restaurantjes, de grote bierbrouwerij is opengesteld voor publiek. De grote voetgangerszone bij het stadje is zeer populair bij de bezoekers van deze Last-Minute cultuurvakantiebestemming. Luxemburg heeft talloze kleine dorpjes en stadjes waar u heel veel tradities en gewoontes tegen zult komen. Daarnaast vindt u tijdens een Last Minute vakantie in Luxemburg de toeristische stadjes zoals Echternach, Vianden en Clervaux, met allemaal hun eigen schilderachtige sfeer en mooie plekjes. De stad Luxemburg is groter en heeft een meer voorname uitstraling. Dankzij de gastvrijheid van de mensen zult u zich tijdens een Last Minute in Luxemburg snel thuis voelen.

Geniet van een stedentrip tijdens uw Last-Minute in Luxemburg

Een Last Minute in Luxemburg en een stedentrip zijn een perfecte combinatie. Bij een stedentrip in Luxemburg denkt u allereerst aan de stad Luxemburg en terecht. U vindt er de Adolfbrug, musea zoals het historische museum over de geschiedenis van Luxemburg, een gezellig centrum met oude gevels, een uitgebreide winkelstraat. Als u kiest voor een Last-Minute stedentrip, kunt u kiezen wat u wilt zien of doen. Een stadswandeling is de meest ideale manier om de mooie plekjes van de stad te bewonderen. Elke stad heeft zijn eigen sfeer, zo vindt u in Vianden en Luxemburg stad de jaarlijkse historische kerstmarkt, in Luxemburg de zeer bekende rommelmarkten. Een Last-Minute vakantie in Luxemburg is een perfecte manier om in alle rust van Luxemburg te genieten.

Boek een Last Minute voor een prachtige historische cultuurvakantie

Notre dame kathedraal in luxemburgAls u kiest voor een historische cultuurvakantie in Luxemburg, kies dan voor een van de Last Minutes in Luxemburg. Tijdens deze Last-Minutes zult u ontdekken dat er nog diverse middeleeuwse burchten in het landschap terug te vinden zijn zoals bij Beaufort, Bourscheid en Clervaux, bij Clervaux vindt u nog een oorlogsmuseum met wapens en andere oorlogsvoorwerpen.  Dit is een prachtige cultuurvakantie in de natuur, zeer goed te combineren met een wandelvakantie in de omgeving. Luxemburg is niet groot qua oppervlakte maar heeft wel een grote historische erfenis. Tijdens een Last Minute vakantie in Luxemburg zult u als liefhebber van architectuur en geschiedenis zeer zeker van de kathedraal Notre Dame de Luxembourg kunnen genieten, gebouwd in de 17e eeuw, ex-kerk van de jezuïeten, u vindt hier ook nog een grafmonument van graaf Jan de Blinde. Hier kunt u nog optimaal genieten van een van de Last-Minutes vakantie in Luxemburg.

Meer vakantiehuizen
Bekijk onze vakantiehuizen