Familievakantie in Luxemburg

Vlindertuin in grevenmacherFamilievakanties en Lastminutes in Luxemburg gaan erg goed samen. U vindt er prachtige vakantie mogelijkheden voor het hele gezin, dankzij het gastvrije land, dankzij de mooie natuurlijke omgeving en dankzij de ruim opgezette en comfortabele vakantiebungalows in Luxemburg. De Last Minute vakantie in Luxemburg is zeer aantrekkelijk, bezoek de vallei van de zeven kastelen in de vallei van de rivier de Eisch, daar staat onder andere het Mershkasteel, het Schoenfelskasteel, het zeven fonteinenkasteel, avontuurlijk, onderweg genieten van de omgeving en van elkaar, picknicken, leuk voor jong en oud. Een mooi voorbeeld van een gezellige actieve Last Minute vakantie in Luxemburg. Bezoek met het hele gezin de kazematten van de stad Luxemburg, ondergrondse gangen soms wel meer dan 40 meter diep, in de 16e eeuw gebouwd als schuilplaats voor de kogels door de Spanjaarden, het eindresultaat is een gangenstelsel van meer dan 23 km. Een spannende en actieve Last-Minute vakantie in Luxemburg die u niet snel zult vergeten.

Kiest u voor een Last-Minute, dan kiest u voor een vakantie op maat

Castle schönfelsU vindt in Luxemburg een mooie Last-Minute familievakantie, voor alle leeftijden, zoals vaker is dit ook een mix van natuur en cultuur. Een prachtig voorbeeld hiervan is de vlindertuin in het wijnstadje Grevenmacher. Een prachtige vakantiebestemming voor hen die van de natuur houden, die van wijn houden, die van wandelen houden, die van de zon en warmte houden. De vlindertuin is groot en toegankelijk voor bezoekers compleet met gids en rondleidingen. Het leuke van deze Last Minute vakantie in Luxemburg is dat er voor ieder wat wils is. Een dagje Luxemburg stad met de hele familie is ook een heel gezellige actieve vakantie, u vindt er musea voor de liefhebbers, tropisch zwemparadijs, u kunt er gezellig en veelzijdig winkelen, leuke restaurantjes en barretjes bezoeken, prachtige stadswandelingen maken waarbij u langs mooie plekjes komt. De veelzijdigheid van een dagje Luxemburg stad is groot, beslist een geslaagde Last Minutes in Luxemburg voor het hele gezin op maat gemaakt voor u.

Familievakantie in Luxemburg

Last Minutes in Luxemburg zijn ideale vakanties met het hele gezin, u vindt in Luxemburg genoeg attracties voor het hele gezin.  Zo wordt er behoorlijk rekening gehouden met de kinderen tijdens een Last Minute vakantie in Luxemburg. Zo kunt u in de stad Luxemburg met het Petrusse Expresse treintje de vallei en lagere tuinen van de stad ontdekken met spannende verhalen van de gids en schitterende uitzichten onderweg, de kinderen hoeven niet uren te sjouw en vader en moeder zien een heleboel van de stad. Zo rijdt er ook een hop-on-hop-off sightseeing bus, leuk en gezellig voor iedereen. Vianden is een prachtige stad met kastelen en u kunt hier met een stoeltjeslift omhoog, de sportievelingen lopen naar boven, zij die niet naar boven kunnen of willen lopen kunnen met de stoeltjeslift, zo kan ieder op zijn manier van een prachtige Last Minute in Luxemburg genieten. En dan heeft Vianden ook nog Benni, de toeristische trein die dwars door de stad toert, voor hen die wat willen zien en doen met het hele gezin tijdens hun Lastminute in Luxemburg.

Meer vakantiehuizen
Bekijk onze vakantiehuizen