Natuurliefhebbers kiezen voor Last Minutes in Luxemburg

Een Last Minute vakantie in Luxemburg heeft een zeer goed samenwerkingsverband met de natuur. Met behoud van de natuur heeft Luxemburg door de jaren heen prachtige voorzieningen en paden aangelegd dwars door de natuur, waardoor u als bezoeker optimaal kunt genieten van het natuurlijk landschap. U ontdekt tijdens uw Last Minute vakantie in Luxemburg prachtige natuurgebieden met als topper Klein Zwitserland oftewel Müllertal, met een zeer afwisselend landschap. Andere prachtige gebieden zijn de valleien van de Moezel, Sauer en Wiltz, het natuur park Our. Het bijzondere van deze gebieden is dat er midden in een prachtige stukje natuur een kasteel opduikt, als toegift tijdens uw rondrit in de omgeving. Luxemburg heeft twee hoge bergen, de Kneiff met 560 meter hoogte, de Burgplatz is 2 meter lager. De natuurliefhebbers zouden echt een Last Minute vakantie in Luxemburg moeten boeken, u krijgt hier zeker geen spijt van.

Geniet van de natuur tijdens een Last Minute vakantie in Luxemburg

Wandelvakantie luxemburgTijdens een vakantie in de natuur kunt u op diverse manieren genieten van een Last Minute in Luxemburg, in alle rust en stilte,  vanuit een luie stoel met boek,  van de flora en fauna. Het natuurlijke landschap is hier zeer geschikt voor, als u voor uw rust komt bezoek Luxemburg dan buiten het hoogseizoen. De Ardennen zijn een zeer bekend wandelgebied, niet voor niets gezien het grote aantal wandelpaden, deze regio is dus zeer geschikt voor de wandelliefhebber en voor de natuurliefhebber. U vindt er tegenwoordig stiltegebieden, waar zowel de flora en fauna als de natuuraanbidder zeer verguld mee is. De fiets- en mountainbikevakantie in Luxemburg is ook een zeer geslaagde Last Minute vakantie in Luxemburg, waarbij u op uw eigen manier plezier kunt beleven aan uw hobby, aan de natuurlijke omgeving en aan elkaar tijdens een romantische vakantie in de natuur in Luxemburg. Een meer geciviliseerde natuurvakantie is de vlindertuin in Grevenmacher of het tropische aquarium in Esch-sur-Alzette, ook zeer de moeite waard. U kunt kiezen uit heel veel Last-Minutes in Luxemburg.

Natuurlijke Last Minutes zijn een complete vakantie in Luxemburg

Last Minutes in Luxemburg hebben bijna alles in huis voor een complete vakantie in de natuur. U vindt hier fantastische natuur met indrukwekkende rotsformaties, rivieren slingerend door het landschap, wandel- en fietspaden tot in de honderden kilometers al of niet bewegwijzerd, landbouwgebieden, bossen, valleien van de rivieren zoals de Moezel, wijngaarden. U zult zelden tijdens een Lastminute vakantie een dergelijke veelzijdigheid van de natuur tegen komen. Daarnaast vindt u in Luxemburg heerlijk eten, gastvrije mensen en een groot aanbod van vakantiehuizen en bungalows, waardoor het ideale vakantieplaatje compleet is. De liefhebbers van Luxemburg vallen voor de eenvoudige manier van genieten die hier nog mogelijk is in een schitterende omgeving, daarbij maakt het niet veel verschil of u op zoek bent naar rust en stilte of dat u juist de locale bevolking wilt ontmoeten. Een Last-Minute vakantie in Luxemburg zal veel van uw vakantiewensen vervullen.

Meer vakantiehuizen
Bekijk onze vakantiehuizen